Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@07:06:54 GMT

قاچاق ۲.۶ میلیارد دلاری پوشاک/۳۶۰ برند خارجی غیرمجاز داریم

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۷۹۴۵

به گزارش تسنیم، مجید افتخاری در حاشیه همایش مبارزه با پوشاک قاچاق در حمایت از کالای ایرانی افزود: طبق بررسی های انجام شده در بازار پوشاک ایران، از 8.1 میلیارد دلار پوشاک مصرفی ایرانی ها، 2.6 میلیارد دلار آن قاچاق است. وی سهم واردات رسمی پوشاک را حدود 61 میلیون دلار اعلام کرد و ­گفت: این ارقام نشان دهنده حجم عمده عرضه پوشاک قاچاق در بازار داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتخاری با اشاره به اینکه بخشی از تامین کالا برای برندهای خارجی از طریق قاچاق انجام می شود ادامه داد: مقایسه حجم واردات با میزان فروش یکساله برندهای خارجی ثابت کننده تامین کالا برای این برندها از طریق قاچاق است. عضو هیات مدیره اتحادیه پوشاک با بیان اینکه محصولات چند سال گذشته و از رده خارج شده برندهای خارجی در بازار ایران فروخته می شود افزود: این پوشاک به صورت فله ای وارد ایران شده و به فروش می رسد.

افتخاری با تقلبی دانستن بخش عمده ای از برندهای موجود ادامه داد: فقط 40 برند مجوز فعالیت در بازار ایران را دریافت کرده است در حالی که فقط در شهر تهران 400 برند فعالیت می کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۷۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه‌ای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده می‌کنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ کرد.

بر اساس این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.

ماده ۱۱ قانون سه بند دارد که مربوط به حوزه کاری اتباع خارجی است. بر اساس بند «ب» این ماده قانونی، وزارت کار و امور اجتماعی موظف است درآمد حاصل از صدور و تمدید پروانه کار اتباع خارجی در ایران را براساس تعرفه‌ای که به تصویب هیأت وزیران می‌رسد، وصول و به حساب درآمد عمومی واریز کند.

کارکنان محلی و ماموران خدماتی اعزامی نمایندگی‌های سیاسی خارجی که در نمایندگی‌های مربوط اشتغال دارند، مشروط به رعایت عمل متقابل توسط کشور مذکور از پرداخت وجوه فوق مستثنی هستند.

در بند (ج) این ماده قانونی آمده است که به‌منظور جلوگیری از حضور نیروی کار غیرمجاز خارجی در بازار کار کشور، وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی مکلف است کارفرمایانی که اتباع خارجی فاقد پروانه را به کار می‌گیرند بابت هر روز اشتغال غیر مجاز هر کارگر خارجی معادل پنج برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه کند و در صورت تکرار تخلف این جریمه ۲ برابر خواهد شد.

برپایه این گزارش، درآمد حاصله به درآمد عمومی (نزد خزانه داری کل) واریز خواهد شد. کارفرمایان مذکور در صورت اعتراض می‌توانند در محاکم صالحه طرح دعوی کنند. در صورت خودداری کارفرمایان از پرداخت جریمه مقرر در این بند، تعقیب کیفری براساس ماده (۱۸۱) قانون کار مصوب ۲۹ آبان ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکته دلاری قیمت مسکن
  • کاهش ۱۴ درصدی سود خالص آرامکوی عربستان
  • شورای رقابت و سکوت درباره رویه ضد رقابتی برندهای خارجی
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • جریمه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • اتحاد دلاری در کانال ۶۰ هزار